Μπογδάνος: Τέλος η δικαστική διαμάχη με Ακρίτα -Δεν ήξερα ότι έπασχε από κατάθλιψη | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε ότι
σταματάει από την πλευρά του η δικαστική του διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα, όταν έμαθε, όπως ανέφερε, ότι η γνωστή δημοσιογράφος πάσχει από κατάθλιψη.

«Δεν γνώριζα, ομολογώ, ότι η κυρία Ακρίτα πάσχει από κατάθλιψη. Γνωρίζω, όμως, ότι ο αγώνας οποιουδήποτε εναντίον της νόσου είναι επίπονος και δύσκολος και απαιτεί ενσυναίσθηση από όλους. Υπό αυτό το πρίσμα, από την πλευρά μου η διαμάχη με την κυρία Ακρίτα, δημόσια ή δικαστική, λήγει εδώ», τόνισε στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ακρίτα: Δόξα τω Θεώ, τα έχω τετρακόσια

Λίγο αργότερα, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ μέσω Facebook, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Εμείς οι διεγνωσμένοι καταθλιπτικοί είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι «η συνέχεια στη δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από μια διεγνωσμένη νόσο που δεν υποβαθμίζει ούτε την ποιότητα ζωής ούτε τις νοητικές μου λειτουργίες».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Άδωνις: Δεσμεύομαι να μη σας ασκήσω κριτική ξανά, αφού τώρα πλέον θα τα βλέπω υπό άλλη σκοπιά

Όλο το θέμα ξεκίνησε από ανάρτηση που είχε κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, την οποία σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, από την οποία ξεκίνησε και η αντιπαράθεση.

Η δημοσιογράφος, απαντώντας σε σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, είχε γράψει:

«Λοιπόν, ακούστε κύριε Άδωνι Γεωργιάδη, για να τελειώνουμε. Το ”άρρωστο μυαλό της” είναι μηνύσιμο. Πάλεψα και παλεύω τριάντα χρόνια με την κατάθλιψη -γεγονός πασίγνωστο, πολλές φορές το έχω δηλώσει δημόσια- δεν σας δίνει το δικαίωμα να με στοχοποιείτε προβαίνοντας σε άθλιους χαρακτηρισμούς! Οι άνθρωποι που πολεμάμε τη νόσο αυτή είμαστε όλοι άξιοι σεβασμού και δεν σας επιτρέπουμε να μας πιάνετε στο στόμα σας. Ντροπή!»

Αμέσως ήρθε η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης.

«Αγαπητή κυρία Ακρίτα, ούτε ήξερα ούτε θα μπορούσα να ξέρω ότι πάσχετε από κατάθλιψη. Σας εύχομαι πολλά περαστικά και δεσμεύομαι να μην σας ασκήσω κριτική ξανά, για όσα γράφετε κάθε μέρα για μένα, αφού τώρα πλέον θα τα βλέπω υπό άλλη σκοπιά», έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοποιώντας την ανάρτηση της δημοσιογράφου, στην οποία η ίδια δήλωνε ότι πάσχει από κατάθλιψη.



Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author