«Μπλόκο» από την Αστυνομία στα κορωνοπάρτι της Βεάκη στο Περιστέρι

Estimated read time 1 min read

Αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΟΔΟΣ) έκαναν την εμφάνισή τους το απόγευμα της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι όπου τις προηγούμενες μέρες είχαν στηθεί κορωνοπάρτι με την παρουσία δεκάδων νεαρών ατόμων. Μάλιστα  κάποιοι εξ αυτών επιδίδονταν με τα «φτιαγμένα» οχήματα τους σε «drift» (παντιλίκια) προκαλώντας εκκωφαντικούς θορύβους και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των περαστικών.  

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας σε δημοσιογράφους για την αστυνομική παρουσία είπε «πως έπρεπε να γίνει αυτό καθώς τα κορωνοπάρτι πρέπει να εκλείψουν και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Τις τελευταίες μέρες υπήρχε πολύς συνωστισμός και μάλιστα τώρα που βγήκα για να περπατήσω  έστριψα από άλλο στενό και δεν πήγα από τον πεζόδρομο. Πρέπει να προσέχουμε όλοι».



Την ίδια ώρα ένας νεαρός μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «σήμερα βλέπω να υπάρχει αστυνομική παρουσία. Απλά έγινε ένα πάρτι και τίποτε άλλο. Η αστυνομία θα μείνει εδώ για δύο μέρες και μετά θα γίνει ότι και τις προηγούμενες μέρες. Από τη στιγμή που έχουμε lockdown έπρεπε να εμφανιστεί η αστυνομία. Άλλο που εγώ δεν συμφωνώ με το lockdown».

Νεολαία Περιστέρι



Δείτε τα βίντεο από την αστυνομική παρουσία στο Περιστέρι:


Βίντεο περιστέρι αστυνομική επιχείρηση για την αποτροπή των κορωνοπαρτι και του συνωστισμού





Στιγμιότυπα από κορωνοπάρτι των προηγούμενων ημερών: 

Εικόνες απο το Περιστέρι



Απίστευτες εικόνες στο Περιστέρι




Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο τα πεζοδρόμια ήταν γεμάτα από εκατοντάδες νεαρούς που συγχρωτίζονταν με ένα ποτό στο χέρι ενώ από τα ηχεία των Ι.Χ ακουγόταν δυνατή μουσική που σου δημιουργούσε την εντύπωση ότι έχουν ανοίξει τα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής. Σημειώνεται πως οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι μετά το τέλος των κορωνοπάρτι, τα πεζοδρόμια της Βεάκη και οι είσοδοι των πολυκατοικιών βρωμάνε αλκοόλ, παρομοιάζοντας τα με χωματερές καθώς οι νεαροί αφού καταναλώσουν τα ποτά τους, πετάνε κάτω τα πλαστικά ποτήρια, τα κουτάκια και τα μπουκάλια μπύρας και κρασιού που αγοράζουν από τα γύρω μαγαζιά και περίπτερα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

PHOTO-2021-04-20-19-01-51
PHOTO-2021-04-20-19-01-01__1_

Ειδήσεις σήμερα:

Καντονά για European Super League: «Ντροπή, οι ομάδες δεν ρώτησαν τους φιλάθλους»

Στα 3.789 τα νέα κρούσματα – 847 οι διασωληνωμένοι, 87 θάνατοι

Τραγωδία στο Μάτι: Δίωξη σε πρώην υψηλόβαθμό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. ζητά η εισαγγελέας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author