Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη “θεράπευε” καρκινοπαθείς ο ψευτογιατρός…

Estimated read time 1 min read

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 47χρονου που παρίστανε τον γιατρό και εξαπατούσε ασθενείς, κυρίως καρκινοπαθείς.

Χαρακτηριστικό του ήταν οι… ακατάληπτες αναλύσεις και οδηγίες που έδινε στους ασθενείς του, ενώ απίστευτες ήταν οι… φαρμακευτικές μέθοδοί του, οι οποίες υποστήριζε ότι θεραπεύουν τον καρκίνο. Βασισμένες σε… μαντζούνια!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 47χρονος προμήθευε τα θύματά του με τσουκνίδα, θυμάρι και βαλσαμόλαδο. Μάλιστα, σε τρεις ασθενείς στον Βόλο, είπε ότι μάζευε ο ίδιος τα βότανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Όπως υποστηρίζουν θύματά του, ο ψευτογιατρός –εκτός από τα βότανα- τους έδινε και ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με βιταμίνες και υγρά διαλύματα, ενώ σε μοναστήρια της Αττικής μοίραζε κρέμες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, προέτρεπε τους ασθενείς να σταματήσουν τις θεραπείες τους και να ακολουθήσουν τη δική του αγωγή που περιλάμβανε άγνωστα υγρά και λάδι κάνναβης, τα οποία τους έδινε σε μπουκάλια.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του 47χρονου και της φωτογραφίας του.

Μία αστυνομικός ξεσκέπασε τον “γιατρό – μαϊμού”

Με μοναδική πληροφορία ένα ονοματεπώνυμο που και αυτό αποδείχθηκε ψεύτικο, κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι μία αστυνόμος η οποία για 13 μήνες προσπαθούσε να εντοπίσει τον 47χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μετά την καταγγελία από τους συγγενείς ουσιαστικά δύο ανήλικων θυμάτων ανέλαβε την υπόθεση η συγκεκριμένη αξιωματικός που δουλεύει στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων.

Για 13 μήνες συνομιλούσε με τους γονείς της 14χρονης και του 16χρονου. Προσπαθούσε να αντλήσει στοιχεία για την έρευνά της αλλά και να στηρίξει ψυχολογικά τις δύο οικογένειες που είχαν χάσει τα παιδιά τους. Οι συνάδελφοί της αναφέρουν ότι όσο η έρευνα για τον 47χρονο έφθανε σε αδιέξοδο τόσο έπεφτε και η ίδια ψυχολογικά.

Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπό της όταν βρήκαν τα πραγματικά στοιχεία του κατηγορουμένου και έφθασαν στο σπίτι του στο Κορωπί. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη όταν τον συνέλαβαν και ακόμη μεγαλύτερη όταν ανακοίνωσε τα νέα στους συγγενείς των θυμάτων.

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Ο “γιατρός – μαϊμού” δίνει ακαταλαβίστικες οδηγίες σε καρκινοπαθή

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως από τη δράση του ψευτογιατρού που εξαπατούσε ασθενείς και ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με το Mega, ο 47χρονος προχωρά σε… ακατάληπτες αναλύσεις εξετάσεων, μασάει τα λόγια του και χρησιμοποιεί ιατρικούς όρους χωρίς νόημα για να μπερδέψει τους ασθενείς. Οι συνομιλίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” στο Mega.

“Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41.

Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχε περίπου 270, 280 χιλιάδες, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο ασθενής θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα.

“Θα βρεις τη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Τέλεια είναι 17 απόσταξης από 43 διαφορετικά βότανα είναι πολύ δυνατό η ποσότητα που σας στέλνουν αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν, θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας.

Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επάνω δομή και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα κατάχρησης ουσιών ναρκωτικών χημειοθεραπεία λάθος διατροφή τοξίνωση ράδιο ακτινοβολία και τα λοιπά” λέει ο 47χρονος.

Στην περίπτωση της καρκινοπαθούς πάντως, προσπαθώντας να γίνει απόλυτα πειστικός για τις γνώσεις του, ο 47χρονος φρόντισε να επαναλάβει τη θεωρία του, για το πώς ο καρκίνος μπορεί να εξαφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

“Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 – 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό. Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος”.

Μια θεωρία, την οποία βλέπετε εδώ, στις οδηγίες που έδινε ο ίδιος στα θύματά του να τονίζει:

“Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν”.

Υπήρχαν και στιγμές βέβαια, που ο 47χρονος… πανεπιστήμονας έδινε συμβουλές… στο πόδι, καθώς είχε δήθεν πολλές υποχρεώσεις σε… κάποιο νοσοκομείο!

“Τι να σου πω… Έχω να πάω νοσοκομείο… Θ’ αργήσω, θ’ αργήσω… Στο νεροπότηρο, τρία δαχτυλάκια… -Έτσι, έτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

– Μάλιστα, εντάξει… κατάλαβα”.

Η συνήθης θεραπεία που πρότεινε είχε διάρκεια πέντε μήνες. Σε αυτό το διάστημα, φέρεται να εξέταζε τα θύματά του σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών και τους ζητούσε να υποβληθούν σε εξετάσεις τις οποίες πραγματοποιούσαν σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα.

Νέες καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για τον ψευτογιατρό που σκορπούσε τον θάνατο – Άλλοι έξι έπεσαν θύματά του

Tουλάχιστον έξι πολίτες έχουν επικοινωνήσει με τη ΓΑΔΑ καταγγέλλοντας τον περιβόητο ψευτογιατρό που εξαπατούσε συστηματικά δεκάδες ανθρώπους, οδηγώντας κάποιους από αυτούς ακόμη και στον θάνατο. Δυο – τρεις μιλάνε αόριστα ενώ οι υπόλοιποι φαίνεται να σχετίζονται με τον συλληφθέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Από Δευτέρα αναμένονται οι καταθέσεις τους όπως και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του 47χρονου και των στοιχείων του.

Όπως φαίνεται τα στόματα έχουν αρχίσει και ανοίγουν για τον απατεώνα που κυκλοφορούσε με το όνομα “Νίκος Κοντός” και ζητούσε από βαριά ασθενείς να σταματήσουν τις θεραπείες τους και να ακολουθήσουν τις δικές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Παρότι, οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημες καταθέσεις, φαίνεται ότι θα υπάρξει και συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση με νέες περιπτώσεις εξαπάτησης.

Συγκλονίζει η μάνα που έχασε το παιδί της: “Μας έλεγε θα τη δείτε νυφούλα”

Την περιπέτεια που είχε η οικογένειά της και κυρίως το άρρωστο παιδί της, λόγω του “μαϊμού” γιατρού που εξαπατούσε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες για να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά, περιέγραψε μία γυναίκα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε η γυναίκα, γνώρισαν τον ψευτογιατρό σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα μέιλ που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.

“Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Κι έτσι, εμπιστευόμενη τον φερόμενο ως γιατρό, η οικογένεια διέκοψε τη θεραπεία του παιδιού, για να ακολουθήσει τη δική του… πρωτοποριακή θεραπεία.

“Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία”, είπε η γυναίκα.

“Έλεγε ότι δεν έχει δικό του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά”, περιέγραψε το θύμα του απατεώνα, σημειώνοντας πως ο άνδρας που συστηνόταν ως Νίκος Κόντος, έκανε λόγο για “πλήρη ίαση”.

“Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα”, έλεγε και απαντούσε πως “εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο”.

Η άτυχη γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΕΛΑΣ και την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην περάσουν άλλες αυτά που πέρασαν αυτοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη

Σημείωσε μάλιστα, πως μία ένεση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε άλλον γιατρό, τονίζοντας ότι, “δεν μπορούσε να πάει εμάς το μυαλό μας ότι πηγαίνοντας σε διαγνωστικό και ζητώντας τον κύριο Κόντο, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα το έδινε σε έναν απατεώνα”.

“Τα σκευάσματα που έδινε ήταν… εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών. Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπο θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα”, κατέληξε η γυναίκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author