Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 35χρονος οδηγός-Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το κλεμμένο όχημα μέσω GPS

Estimated read time 1 min read

Από το περιστατικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ο οδηγός του οχήματος και ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Ένα σοβαρό περιστατικό διαδραματίστηκε
το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε οδηγό ύποπτου οχήματος.

Ο έλεγχος που έγινε στις πινακίδες του αυτοκίνητου έδειξε πως είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν τον οδηγό, εκείνος προσπάθησε να το σκάσει με ελιγμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη, που ολοκληρώθηκε στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους, όταν ο οδηγός επιχείρησε να τους εμβολίσει.
Τότε, ένας αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε τον δράστη.


Βαρύ το ποινικό μητρώο του οδηγού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Σύμφωνα με το CNN, οι Αρχές ασφαλείας έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον 35χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα, ενώ έχει συλληφθεί και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιστατικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ο οδηγός του οχήματος και ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το κλεμμένο όχημα μέσω GPS
Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε από σχολείο της Βουλιαγμένης και ολοκληρώθηκε στην οδό Μάρνης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως παρακολουθούσαν μέσω gps το κλεμμένο Peugeot από τη Βουλιαγμένη μέχρι το κέντρο της Αθήνας, όπου και επιχείρησαν να σταματήσουν τον οδηγό.

Τότε, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σκαρφάλωσε και γραπώθηκε στο καπό του κλεμμένου οχήματος για να το ακινητοποιήσει την ώρα που ο 35χρονος Αλβανός κακοποιός έβαλε μπροστά και πατώντας γκάζι προσπάθησε να διαφύγει.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.



Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr

You May Also Like

More From Author