Μαφιόζικη επίθεση στη Βάρη: Καρτέρι θανάτου με ένα σοβαρά τραυματία – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας (27/07) για μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε έξω από κατάστημα στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

Ρεπορτάζ: Κία Μύτιλη

Καρτέρι θανάτου έστησαν το βράδυ της Δευτέρας (27/7) δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή σε έναν άνδρα, στο πάρκινγκ γνωστού φούρνου – ζαχαροπλαστείου στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

Τα δύο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν τον άνδρα και τον πυροβόλησαν, στο πάρκινγκ του καταστήματος.

Ο άνδρας τραυματίστηκε στο στομάχι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δικό του αυτοκίνητο, με ένα φίλο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη καθώς δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης και απέκλεισαν το χώρο προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να διελευκάνουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο 14 κάλυκες.

Σημειώνεται ότι την ώρα της επίθεσης υπήρχαν πελάτες στο κατάστημα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:

Δείτε επίσης βίντεο από το σημείο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πώς πρόκεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας.

Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή προς άγνωση κατεύθυνση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νεότερα για την υγεία της 34χρονης Ιωάννας

Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author