Μαραντόνα : Παρέλυσε η Αργεντινή στο τελευταίο «αντίο» – Σοβαρά επεισόδια

Estimated read time 1 min read

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Μπουένος Αιρες, έξω από το προεδρικό μέγαρο της Casa Rosada, όπου χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να «αποχαιρετίσει» τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που «έφυγε» από τη ζωή προχθές Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Πολύ σοβαρά επεισόδια

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Αργεντινής πως το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του μεγάλου αργεντινού άσου θα παραταθεί έως τις 7 μ.μ. (τοπική ώρα) λόγω του μεγάλου πλήθους, ξεκίνησαν πολύ σοβαρά επεισόδια.

Δείτε Live: https://www.youtube.com/watch?v=CIqBlTuJJeo

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Clarin», εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο, με την αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.


Η σορός του Μαραντόνα βγαίνει από το προεδρικό μέγαρο

Τα επεισόδια γρήγορα επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους, με πολλές «εστίες» έντασης και πετροπόλεμο του κόσμου με την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα (όπως ανέφερε η «Clarin») απομακρύνθηκε – για λόγους ασφαλείας – από το παρεκκλήσι της Casa Rosada, το φέρετρο με τη σορό του Μαραντόνα.

Παρέλυσε η χώρα

Στο κοιμητήριο βρίσκεται η οικογένεια του Μαραντόνα, ενώ το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο πρόεδρος της Αργεντινής θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο.

Η χώρα έχει παραλύσει και χιλιάδες κάτοικοι του Μπουένος Αιρες συνοδεύουν το ίνδαλμά τους στην τελευταία του κατοικία, τη στιγμή που όλος ο πλανήτης πενθεί για την απώλεια του Ντιεγκίτο.


Η σορός του Μαραντόνα έξω από το προεδρικό μέγαρο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author