«Μαραθώνιος» για αποφυγή νέων μέτρων

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, γιόρτασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, μαζί με πλήθος πιστών, παρακολούθησε σήμερα το πρωί τη Θεία Λειτουργία και τη δοξολογία στη μνήμη της Μεγαλόχαρης, στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου.

Στο προαύλιο του ναού υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και φίλοι του.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές για καλή Παναγιά και χρόνια πολλά με συμπατριώτες του και κατευθύνθηκε στην πλατεία της Πύλου με τα μεγάλα πλατάνια, όπου κάθισε μαζί με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας, συμπατριώτες και φίλους του.

Ο πρωθυπουργός αύριο το απόγευμα θα παραστεί σε εκδήλωση του δήμου Πύλου- Νέστορος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλίων «Το Ναυαρίνο», στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής στήλης για τον ναυτικό Βελισσάριο Καραβία, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του, στις 23 Φεβρουαρίου 1980, έσωσε 29 ναυτικούς από το δεξαμενόπλοιο IRENES SERENADE, στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Πηγή άρθρου: NewsBeast.gr

You May Also Like

More From Author