Ληστεία στο Νέο Ψυχικό – Αποκάλυψη: Αυτό είναι το περιεχόμενο των θυρίδων

Estimated read time 1 min read

Newsroom eleftherostypos.gr

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες που έκλεψαν τις τέσσερις θυρίδες σε γνωστή τράπεζα. Σε ποιες κυρίες ανήκουν οι θυρίδες, αλλά και τι περιείχαν αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κυρίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια είναι οι κάτοχοι των θυρίδων στις οποίες έγινε η ληστεία. Η πρώτη θυρίδα ανήκει σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Α. και είχε μέσα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100.000 ευρώ.

Η δεύτερη θυρίδα ανήκει επίσης σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Τ. Τα μετρητά και τα κοσμήματα που είχε τοποθετήσει υπολογίζεται ότι ειναι 1.500.000 ευρώ.

Η τρίτη θυρίδα ανήκει σε γυναίκα επιχειρηματία και είχε βάλει στη θυρίδα 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και κοσμήματα.

Η τέταρτη θυρίδα ανήκει και αυτή σε γυναίκα επιχειρηματία με τα αρχικά Μ.Γ. Μέσα στη θυρίδα είχε 43.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Πώς έγινε αντιληπτή η ληστεία

Η κάτοχος της τέταρτης θυρίδας με τα αρχικά Μ.Γ. ήταν εκείνη που ανακάλυψε πρώτη την κλοπή αρχές Νοεμβρίου. Στην αρχή υπέθεσε ότι συγγενικό της πρόσωπο ήταν εκείνο που πήρε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Όμως πολύ γρήγορα ανακάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ληστείας. Ειδοποίησε την τράπεζα και έτσι σήμανε ο συναγερμός. Οι άλλες τρεις θυρίδες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη δική της.

Ληστεία στο Νέο Ψυχικό: Βρέθηκε το «μυστικό» πίσω από το ριφιφί στις θυρίδες
Οι βασικοί ύποπτοι

Οι αστυνομικοί αλλά και η τράπεζα έχουν βάλει στο κάδρο υπόπτους. Ένας από τους αυτούς φέρεται να είναι πρώην υπάλληλος της τράπεζας που έχει αποχωρήσει με εθελουσία έξοδο εδώ και έναν χρόνο. Οι αρχές ερευνούν αν έβαλε άλλον να νοικιάσει εικονικά θυρίδα προκειμένου να έχει πρόσβαση. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι πώς άνοιξαν οι θυρίδες, καθώς χρειάζονται όχι ένα αλλά δυο κλειδιά.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τον ακριβή χρόνο που έγινε η ληστεία.

Ειδήσεις

Απίστευτη περιπέτεια για 3χρονο κοριτσάκι από την Κρήτη: Κατάπιε βίδα και κατέληξε στον πνεύμονά του

Πώς μπορεί να γίνει κατανοητό το μάθημα την εποχή της τηλεκπαίδευσης – Η απίστευτη «πατέντα» καθηγητή από την Κρήτη 

Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που έγδαρε και κρέμασε σκύλους σε δέντρο

Ανεπιθύμητος σε γειτονιά της Καλαμαριάς ο Μαραντόνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Πηγή άρθρου eleftherostypos.gr

You May Also Like

More From Author