Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στην ζωή και τον θάνατο» – Newsbomb

Estimated read time 1 min read

Λακωνία: Δύο αγαπημένα αδέλφια, ο Νίκος και ο Πάνος έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δευτερόλεπτα, θύματα τροχαίου – Παιδιά μιας οικογένειας που έδινε αγώνα για την ζωή – Μάλιστα ο Νίκος είχε δώσει μάχη και με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής – Σοκαρισμένοι η τοπική κοινωνία – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης που γνώριζε τα παιδιά από μικρά

Βαρύς είναι ο φόρος του αίματος στην άσφαλτο με νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους βυθίζοντας στο πένθος, γνωστούς και συγγενείς.

Μετά τον άδικο χαμό της μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου στη Θεσσαλονίκη, η τραγωδία χτύπησε ακόμα μια οικογένεια στην Λακωνία και συγκεκριμένα στους Μολάους που έχασε και τους δύο της γιούς τον 33χρονο Νίκο και τον 36χρονο Νίκο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης (2/11) επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

«Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Τους ήξερα από μικρούς και μάλιστα ο δεύτερος ο Νίκος εργαζόταν στο Δήμο μέσω ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και νικητής της ζωής αφού είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής», δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης για το τραγικό συμβάν.

Και πρόσθεσε: «Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Είναι άδικο. Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Δεν αξίζει σε κανένα γονιό να χάνει τα παιδιά του. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Ήταν δύο αδέρφια αχώριστα παντού ήταν μαζί. Ήταν τόσο αγαπημένοι. Έτσι έφυγαν και μαζί».

Δείτε την gallery:

Ολισθηρότητα λόγω βροχής, λάδια στο δρόμο και απώλεια ελέγχου είναι οι πιθανότερες αιτίες της τραγωδίας.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5:30΄ μ.μ. της Τρίτης 2/11 επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το μοιραίο συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν ένα ΙΧ κι ένα φορτηγό όχημα. Συνέπεια ήταν να βρουν τραγικό θάνατο δύο αδέρφια από τους Μολάους ηλικίας 33 και 36 ετών που επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Χαμός στην Τουρκία μετά τη φήμη ότι πέθανε από εγκεφαλικό

Κρούσματα: Ολοταχώς για νέο «μαύρο» ρεκόρ σήμερα – Τι λένε οι ειδικοί, από τι θα εξαρτηθεί

Νέα μέτρα – Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author