Λάρισα: Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της Μικρής Αμάλ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Estimated read time 1 min read

Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν στη Λάρισα νωρίτερα σήμερα κατά την έλευση της Αμάλ, της κούκλας που ξεκίνησε από τη Συρία για να διασχίσει την Ευρώπη, μεταδίδοντας το μήνυμα των παιδιών που αντιμετωπίζουν την προσφυγική κρίση.

 

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης στην κοίτη του Πηνειού ποταμού και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ανθρώπων, που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κατά της εκδήλωσης πέταξαν πέτρες και προπηλάκισαν πολίτες της Λάρισας, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

 

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, και ενώ η μικρή «Αμάλ» θα κατευθυνόταν προς τον Μύλο του Παππά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, ομάδα συγκεντρωμένων άρχισαν να προπηλακίζουν τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροσυμπλοκές, που οδήγησαν στην επέμβαση της Αστυνομίας.

 

Ένταση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και επί της οδού Γεωργιάδου, όπου και κατέληξε η πορεία για την υποδοχή της «Αμάλ».

 

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τις ομάδες να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά ενώ όσοι είχαν βρεθεί για να τιμήσουν την «Αμάλ» αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφερα ότι η τιμώμενη Αμάλ δεν θα βρεθεί στην εκδήλωση στο δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης, μετά τις εξελίξεις.

 

Η Αμάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ελλάδα από τον Πειραιά, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

 

«Μη μας ξεχνάτε» είναι το μήνυμα που μεταφέρει σ΄ αυτό το γενναίο ταξίδι της η Μικρή Αμάλ.

 

 

Λάρισα: Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της «Αμάλ»

 

Λάρισα: Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της «Αμάλ»

 

Λάρισα: Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της «Αμάλ»

 

Λάρισα: Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της «Αμάλ»

 

 

 

Με πληροφορίες του Onlarisa.gr

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr



Πηγή άρθρου www.lifo.gr

You May Also Like

More From Author