Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η απάντηση στην Άννα Ελεφάντη – “Έχω αποδεχτεί τη …

Estimated read time 1 min read

Την απάντησή του στην Άννα Ελεφάντη και όσους αναφέρονται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στη Μαρία Σάκκαρη αλλά και τον ίδιο προσωπικά, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του πρωθυπουργού, με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει ότι “Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής”.

Παραθέτοντας την ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη, ζητά από την ίδια και “τους υπόλοιπους σχολιαστές” να σεβαστούν “την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες”.

Διαβάστε Επίσης

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η απάντηση στην Άννα Ελεφάντη -

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή.

Η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter το εξής σχόλιο: “Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού”.

Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αποφάσισε να… διανθίσει την ανάρτησή της και με περισσότερες “πληροφορίες”, εξηγώντας τη λέξη “γκόμενος”.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr



Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author