Κρήτη: Ατύχημα σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου – Τέσσερις τραυματίες – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (λίγο μετά τις 9.30) σε επιβατικό πλοίο στο Ηράκλειο Κρήτης με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να τραυματιστούν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, το ατύχημα σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο του πλοίου “Blue Horizon” μετά από διαρροή ατμού κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, ενώ στο πλοίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Στο σημείο, έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν και να μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου τους τραυματίες, όλοι εργαζόμενοι του πλοίου, με έναν εξ αυτών μάλιστα να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά, φέροντας εγκαύματα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαίο να διασωληνωθεί. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Την ίδια ώρα, οι άλλοι τρεις τραυματίες φέρουν επίσης εγκαύματα, ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες έχουν επιστρέψει στο πλοίο, ενώ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του ανθρώπου που έχει τραυματιστεί σοβαρότερα.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author