Κρήτη: Απολογείται ο 27χρονος δολοφόνος – Μάνα και σύζυγος του κτηνοτρόφου: «Φονιά, φονιά»

Estimated read time 1 min read

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 27χρονος Ρουμάνος που ομολόγησε πως εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Μεσαράς. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του  ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, με αφορμή τα όσα είπε στους αστυνομικούς του βράδυ του εγκλήματος. 

Στην προανακριτική του απολογία ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου ο 27χρονος Ρουμάνος φέρεται να επικαλείται σημεία και τέρατα καθώς έφθασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι το θύμα τον εξανάγκαζε με τη βία και το ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και να τον  «γδέρνει»  οικονομικά. 

Στο Δικαστικό οδηγήθηκε για απολογία και ​​​​​ ο 30χρονος συμπατριώτη του που κατηγορείται ότι του διέθεσε τη φονική κυνηγετική καραμπίνα. Σε βάρος του, ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν διέθετε σχετική άδεια. 

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, η μητέρα και η σύζυγος του θύματος ουρλιάζουν “φονιά, φονιά”, πηγαίνοντας από παράθυρο σε παράθυρο:
 

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή άρθρου www.skai.gr

You May Also Like

More From Author