Κορωνοϊός: Αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη – Οι περιοχές που περνούν στο «πορτοκαλί» – Ειδήσεις – νέα

Estimated read time 1 min read

Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας απαιτεί επαγρύπνηση και αυξημένη προσοχή από όλους, τόνισε -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας τις τελευταίες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη.

Η μόνη περιοχή που μεταφέρεται στο πράσινο, δηλαδή το επίπεδο 1 είναι η Κύθνος. Η Μύκονος παραμένει σε καθεστώς υψηλής επιδημιολογικής επιτήρησης και διερεύνησης με πρόσθετα περιοριστικά μέτρα έως και το πρωί της Δευτέρας ενώ η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Γιατί οι εργοδότες πληρώνουν όσο όσο να βρουν προσωπικό

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη (πορτοκαλί) οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Πιερίας, Καρδίτσας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λασιθίου και Χανίων (εκτός Γαύδου)

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη (πορτοκαλί) οι εξής δήμοι: Λέρου, Ζακύνθου, Βόρειας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Κω, δυτική Λέσβου, Λέρου, Μυτιλήνης, Σιφνου, Σερίφου, Μήλου, Τροιζηνίας, Αντιπάρου και Ρόδου.

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη (κίτρινο) οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Έβρου (εκτός Σαμοθράκης), Φλώρινας, Τρικάλων, Σερρών, Πέλλας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Λακωνίας (εκτός του δήμου Ελαφονήσου), Κιλκίς, Ευρυτανίας, Καβάλας, Δράμας και Ημαθίας.

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη (κίτρινο) οι εξής δήμοι: Σκύρου, Καλύμνου, Λειψών, Παξών, Κιμώλου, Αίγινας, Πόρου, Ύδρας, Αλοννήσου και Σκοπέλου.

Δείτε όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς

Όσο η Τουρκία συνεχίζει να παρανομεί στην Κύπρο
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tovima.gr

You May Also Like

More From Author