Κολωνός: “Την έχω βρίσει πολύ άσχημα” – Τι λέει ο 40χρονος που παρίστανε…

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο 40χρονος που φέρεται να εμφανιζόταν ως αστυνομικός στα social media, απειλώντας την 12χρονη από τον Κολωνό, πως θα την ρεζιλέψει σε γνωστούς και φίλους εάν δεν κάνει ό,τι της ζητά και μάλιστα δωρεάν.

Ο άνδρας έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη στις επίμαχες συνομιλίες, ορισμένες εκ των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός:

“Αστυνομικός; Καμία σχέση”

“Μου έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα με πάρα πολλά προφίλ. Από αρχές Ιουλίου, μέχρι τέλη Αυγούστου, τουλάχιστον δύο μήνες. Άλλες φορές έλεγε 16 – 17, άλλες φορές έλεγε 17 – 18. Έστελνε φωτογραφίες μιας κοπέλας που έλεγες… από τις φωτογραφίες την έλεγες ότι ήταν τουλάχιστον 16. Φαινόταν μικρή αλλά δεν έδειχνε για 12. Να βρεθούμε έξω σε αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις” ανέφερε αρχικά ο 40χρονος στο Mega και το Live News.

Η τιμή ήταν από 50 μέχρι 150. Θυμάμαι σε μία ημέρα, μου ήρθαν 6 – 7 μηνύματα από το ίδιο άτομο και μιλάμε τρελάθηκα. Εκεί τα πήρα στο κρανίο. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στυλ ‘αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένειά σου’” πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε, όταν κατάλαβε πως είναι ανήλικη, ο ίδιος εκνευρίστηκε και της μίλησε, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.

“Στην αρχή έφαγε βρίσιμο. Μόλις έμαθα ότι είναι ανήλικο, άρχισα να την βρίζω περισσότερο. Βρήκα το Facebook της, βρήκα τους φίλους της αλλά δεν έκανα καμία κίνηση και ο λόγος που δεν έκανα ήταν γιατί σταμάτησε ή τουλάχιστον εγώ νόμιζα ότι σταμάτησε. Είπα κουβέντες που δεν έπρεπε να πω, αλλά τα είπα από τα νεύρα μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα διέψευσε ότι εμφανίστηκε ως αστυνομικός στις συνομιλίες με τη 12χρονη.

“Αστυνομικός; Καμία σχέση. Έχω φίλους αστυνομικούς αλλά κανένας από τους φίλους μου δεν ξέρει κάτι γι’ αυτό. Κάτι τέτοιο εγώ δεν το θυμάμαι να το έχω πει. Αλλά την έχω βρίσει πολύ άσχημα, την έχω απειλήσει με τους γνωστούς της, ότι θα μάθουν όλοι τα αίσχη που κάνει. Ότι την βρήκα, ότι θα μάθει όλη η λίστα της τα πάντα γιατί τους φίλους της, τους είχε δημόσια” υποστήριξε.

ΚΟΛΩΝΟΣ

Τα απειλητικά μηνύματα

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα μηνύματα που ο ίδιος είχε στείλει στη 12χρονη, ανατρέπουν τους μεταγενέστερους ισχυρισμούς του.

“Γεια σου. Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι. (Στέλνει το προφίλ της 12χρονης στο Facebook) Κοίτα τι σου έχω εδώ. Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που σου ζητάω), δωρεάν, 2 – 3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)” έγραφαν τα επίμαχα μηνύματα, με τον 40χρονο να αρνείται ότι τα έστειλε.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author