Κολωνός: «Μπαινόβγαιναν παιδιά στο μαγαζί του Μίχου» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους γείτονες

Estimated read time 1 min read

Τα στόματα ανοίγουν στη γειτονιά του Ηλία Μίχου, για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Γείτονες αλλά και γυναίκες που γνώριζαν τον κατηγορούμενο σκιαγραφούν με μελανά χρώματα το προφίλ του ανθρώπου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη.

Ένας άνδρας που σκόπευε κάποτε να βαφτίσει την 12χρονη αποκ;aλυψε άγνωστες πτυχές της οικογένειας. «Εγώ κάποτε είχα προσφερθεί να βαφτίσω το παιδί. Ήταν στοργική μητέρα. Ο πατέρας τα λεφτά που έδινε η γειτονιά να μεγαλώνουν τα παιδιά, τα έτρωγε στα ναρκωτικά και τον τζόγο. Ήταν μια κακουχία. Εγώ νομίζω ότι τα παιδιά πέσανε θύματα εκμετάλλευσης» περιέγραψε, μιλώντας στο STAR.

Ο συγκεκριμένος άνδρας γνώριζε την μητέρα της 12χρονης αλλά και τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί ότι με τη στάση του ευθύνεται για το που κατέληξε η οικογένεια. «Έχει κατακλέψει όλη την πολυκατοικία. Τα έχει κάνει όλα. Με τον σαδιστικό του χαρακτήρα μέσα στο σπίτι ώθησε πάρα πολλά πράγματα στο να συμβούν όπως γίνανε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανέφερε πως γνώριζε και τον Ηλία Μίχο αλλά δεν είχε υποπτευθεί το τι συνέβαινε. «Τον ήξερα, έμενα κοντά. Δεν πολυπήγαινα να ψωνίσω στο μαγαζί του. Το παιδάκι δεν το είχα δει ποτέ εκεί πέρα. Από τη λαχταρά του να φάει, να πιει ήταν έρμαιο αυτού του ανθρώπου. Το εκμεταλλεύτηκε» δήλωσε.

«Έβλεπα τον Μίχο και έναν άνδρα μαζί με μια μαθήτρια»

Μια κάτοικος της περιοχής μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ότι δεν έβλεπε μόνο τον Ηλία Μίχο με το δεύτερο άτομο στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, αλλά έβλεπε κοντά τους να βρίσκεται και ένα μικρό κοριτσάκι.

«Έβλεπα ένα κοριτσάκι με μια τσάντα, σχολιαρόπαιδο το οποίο δεν ήταν διπλά τους, καθόταν λίγο πιο πέρα, συνέχεια στο ίδιο σημείο. Όταν σταμάτησα να βλέπω τους δυο κυρίους αυτούς σταμάτησα να βλέπω και το κοριτσάκι. Όταν είδα φωτογραφία και τον είδα σε φωτογραφίες που έβγαινε με άλλους τον θυμήθηκα φατσικά» ανέφερε.

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν αν πρόκειται για τη 12χρονη ή κάποιο άλλο ανυπεράσπιστο θύμα.

«Με είχε πλησιάσει όταν ήμουν 16 ετών»

Γειτόνισσα του Ηλία Μίχου καταγγέλλει στο Star ότι ο 53χρονος την είχε πλησιάσει όταν ήταν ακόμα ανήλικη. «Στην αρχή η γειτονιά έλεγε ότι είναι άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας ωστόσο πολλές γυναίκες αναφέρονται στον άνθρωπο αυτό για το τι γλοιώδης άνθρωπος ήταν. Δεν τόλμαγες να περάσεις από τη γειτονιά και σε κοίταγε από την κορυφή μέχρι τα νυχιά. Εγώ είχε τύχει να πάω όταν ήμουν 16 ετών από το μαγαζί. Ο τρόπος που κοίταγε προσπαθούσε να σε προσεγγίσει με ένα χυδαίο, με έναν αηδιαστικό τρόπο. Και εγώ ήμουν ανήλικη. Είχε ένα περίεργο τρόπο, ένιωσα άβολα, ήθελα να φύγω και δεν ξαναπάτησα ποτέ στο μαγαζί» συγκλονίζει με τη μαρτυρία της η γειτόνισσα του Μίχου.

«Μπαινοβγαίνανε παιδιά στο κατάστημα του Μίχου»

Μία γυναίκα αποκάλυψε στο Star ότι ήταν φίλη της συζύγου του Ηλία Μίχου και είχε δει την 12χρονη να εργάζεται στο κατάστημα.

«Μια φορά είχα δει το κορίτσι. Έβαζε κόκα κόλες και μία φορά της πέφτει μία κόκα κόλα και λέει ‘μου έπεσε’. Μετά μπήκε και ένα άλλο κοριτσάκι και λέει “Ηλία να φορτίσω το κινητό;”. “Ναι ναι φόρτισε το”. Μπαινοβγαίνανε παιδιά, ναι» περιγράφει η γυναίκα.

«Είχα πάει στο μαγαζί να πάρω κάτι και έλεγε ‘τι όμορφη που είσαι τι το ένα τι το άλλο’ και εγώ έμεινα. Αν είναι δυνατόν. Εγώ ξέρω τη γυναίκα του πήγαινα στο σπίτι τους γιατί της έκανα μακιγιάζ και τώρα να γίνεται αυτό το πράγμα; Έφυγα. και δεν ξαναπάτησα. Και σε μία άλλη φίλη μου πάλι τα ιδιά» εξηγεί η φίλη της συζύγου του Ηλία Μίχου.



Πηγή άρθρου www.enikos.gr

You May Also Like

More From Author