Καϊμακόγλου: «Δουλειά και άμυνα»

Καϊμακόγλου: «Δουλειά και άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα το 2011 κι αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο 28άχρονος φόργουορντ, άλλωστε, επιδεικνύοντας «κρύο αίμα», ήταν αυτός που «σκότωσε» την Μπάμπεργκ από τη γραμμή των 6,75μ., δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, διαμορφώνοντας το σκορ σε 69-66. Ο ίδιος, μιλώντας στο Onsports, αναφέρθηκε στη νίκη επί της γερμανικής ομάδας, έκανε ένα μίνι απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως το τελευταίο διάστημα οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν αποδίδουν καλό μπάσκετ. Έδωσε, όμως, την υπόσχεση πως η ομάδα θα επιστρέψει δριμύτερη το 2012. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Με το δικό σου τρίποντο στο τέλος, επί της ουσίας, κρίθηκε ουσιαστικά ο αγώνας με την Μπάμπεργκ.

«Εγώ έκανα απλώς τη δουλειά μου. Βγήκε ένα ελεύθερο σουτ μέσα από το σύστημα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

-Η νίκη αποδείχθηκε πιο δύσκολη από ό,τι θα περίμενε κανείς…

«Ναι. Η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα. Δουλεμένη. Το ξέραμε αυτό πριν από τον αγώνα. Είχαμε χάσει, άλλωστε, το παιχνίδι στη Γερμανία. Μας δυσκόλεψε αρκετά. Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, άστοχοι και ταυτόχρονα δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια και να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Στην επανάληψη ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε διαφορά στο σκορ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Περισσότερα στο Onsports.gr

More From Author