Καπιτώλιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο αστυνομικούς – Έπεσαν πυροβολισμοί

Estimated read time 1 min read


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 20:31

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο, με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στη βόρεια πύλη του συγκροτήματος, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν πυροβολισμοί από την πλευρά των αστυνομικών προς τον οδηγό του οχήματος, όπως αναφέρει το Reuters.

Οι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ όπως αναφέρουν οι New York Times, ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και έχει μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο, καθώς έχει τραυματιστεί. 

Σύμφωνα μάλιστα με την New York Post, αυτήν την ώρα στο Καπιτώλιο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και το κτήριο έχει αποκλειστεί, καθώς η αστυνομία του Καπιτωλίου ανακοίνωσε ότι προχώρησε στον αποκλεισμό λόγω «εξωτερικής απειλής ασφαλείας». Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται ούτε να μπουν, ούτε να βγουν από τα κτήρια.

Αμέσως δόθηκε εντολή σε αξιωματικούς, αστυνομικούς, πολιτικούς και εργαζομένους εντός του Καπιτωλίου να πάρουν θέσεις μακριά από παράθυρα και πόρτες για λόγους ασφαλείας, ενώ ένα ελικόπτερο έσπευσε άμεσα στον περίβολο του Καπιτωλίου. 

Ο ρεπόρτερ Aaron Davis της Washington Post, επικαλούμενος πηγές, αναφέρει ότι ο ύποπτος δέχτηκε πυρά αστυνομικών ενώ και δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτήν την ώρα υπάρχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων στη γύρω περιοχή. 

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

Δείτε LIVE εικόνα από το Καπιτώλιο

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 21:18



Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author