Καναδάς: Πώς απάντησε ο Τριντό σε άνδρα που αποκάλεσε την σύζυγό του «πόρνη» – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στον Καναδά, πέντε ημέρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες. Ο συνήθως ευγενής πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχασε την ψυχραιμία του, όταν διαδηλωτής προσέβαλε την γυναίκα του

Όλα άρχισαν όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να κοροϊδεύει και να βρίζει τον ίδιο τον Τριντό που στην αρχή έκανε απλά…υπομονή. Όταν όμως εκείνος τόλμησε να αποκαλέσει «πόρνη» την σύζυγό του, Σοφί Τριντό, τότε ο Καναδός πρωθυπουργός έγινε πυρ και μανία. Άφησε στην άκρη την ευγένεια και πέρασε στην αντεπίθεση…

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Τριντό, έβαλε στην…θέση του τον άνδρα, ο οποίος ξαφνικά άρχισε να του επιτίθεται, ενώ ο ίδιος ετοιμαζόταν να φωτογραφηθεί έξω από ένα νοσοκομείο που είχε επισκεφθεί.

Ο ταραξίας ακούγεται να βρίζει επανειλημμένως τον πρωθυπουργό και να του φωνάζει ότι θα τον πολεμήσει. Όταν όμως έβαλε στο στόχαστρο την κυρία Τριντό, ο ισχυρός άνδρας του Καναδά άφησε κατά μέρος την αστική του ευγένεια: «Δεν υπάρχει κάποιο νοσοκομείο να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου;», τον ρώτησε υπονοώντας ότι ο διαδηλώτης χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.


Το πολιτικό κλίμα στη χώρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, μετά την εσπευσμένη διάλυση του κοινοβουλίου, τον περασμένο Αύγουστο, με τους πολίτες να οδηγούνται σε πρόωρες κάλπες.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σκληρή με τον φιλελεύθερο Τριντό να κονταροχτυπιέται με τον συντηρητικό Έριν Ο’ Τουλ.

Τα δύο μεγάλα κόμματα φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις να λαμβάνουν ποσοστό 31% με 32% στην πρόθεση ψήφου και το Νέο Δημοκρατικό Κόμμα γύρω στο 20%.

Προκηρύσσοντας πρόωρες βουλευτικές εκλογές στα μέσα Αυγούστου, ο Τζάστιν Τριντό είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να ανακτήσει στη Βουλή των Κοινοτήτων την πλειοψηφία που είχε χάσει στις εκλογές του 2019.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author