Και νέοι «καυτοί» φάκελοι στα χέρια του εισαγγελέα, με τρανταχτά ονόματα ηθοποιών

Estimated read time 1 min read

Το κατώφλι της Εισαγγελίας πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Πασχάλης Τσαρούχας όπου με την ιδιότητα του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κατέθεσε νέους «καυτούς» φακέλους καταγγελιών για υποθέσεις σεξουαλικής βίας που βαραίνουν τρανταχτά ονόματα του θεάτρου.

Ειδικότερα, κατατέθηκαν όλες οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μια εκ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, άφορα κακουργηματική πράξη και δεν έχει παραγραφεί. Μάλιστα, αναμένεται και δεύτερη σχετική μαρτυρία.

Δείτε επίσης: Στον εισαγγελέα με νέες καταγγελίες ο Πασχάλης Τσαρούχας

Την ίδια ώρα, παρέδωσε στον εισαγγελέα όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Κώστα Σπυροπουλου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στο μεταξύ, υποβλήθηκαν καταγγελίες για έναν σκηνοθέτη αλλά και έναν ηθοποιό οι οποίοι δεν είναι μέλη του ΣΕΗ, όπως δεν είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Συνολικά, κατατέθηκαν 18 φάκελοι.

«Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε»

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά», είπε εξερχόμενος ο κ. Τσαρούχας.

«Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε», σημείωσε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ.



Πηγή άρθρου www.documentonews.gr

You May Also Like

More From Author