Καιρός: Χιονοκαταιγίδα σε Θρακομακεδόνες και Πάρνηθα, χιόνι στο Ρέθυμνο -Δύσκολη νύχτα με μποφόρ [βίντεο]

Estimated read time 1 min read

Πριν αποχωρήσει η κακοκαιρία-εξπρές που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε περιοχές της χώρας.

Σε μια σειρά από βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το Forecast Weather Greece, φαίνεται πως σε Θρακομακεδόνες και Πάρνηθα εκδηλώθηκε χιονοκαταιγίδα που οδήγησε σε χιονόστρωση. Στην Πάρνηθα ο δρόμος έχει σκεπαστεί από χιόνι.

Βίντεο από τη χιονόπτωση σε Θρακομακεδόνες:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο από την Πάρνηθα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Ρέθυμνο οι δρόμοι έχουν γεμίσει με πάγο και χιόνι, γεγονός που έχει οδηγήσει και σε προβλήματα στην κυκλοφορία, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Χιόνι στο Ρέθυμνο:

Διακοπές κυκλοφορίας φέρνουν οι θυελλώδεις άνεμοι

Παράλληλα, δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στη χώρα, των οποίων η ένταση θα φτάσει έως και τα 9 μποφόρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη, έχει επιβληθεί διακοπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου αλλά και στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω.

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς μια μεγάλη ταμπέλα πρατηρίου βενζίνης αποσταθεροποιήθηκε και έχει πάρει επικίνδυνη κλίση προς τον δρόμο. Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, στο 34ο χιλιόμετρο του δρόμου. Αναμένονται εργασίες επισκευής ή απομάκρυνσης της πινακίδας.

Στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω η κυκλοφορία διακόπηκε από τις 21:00 της Τρίτης 8/2, από τη διασταύρωσή της με Ε9, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αττική Οδό, λόγω πτώσης τοιχίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, η διακοπή στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω θα διαρκέσει μέχρι την αποκατάσταση των φθορών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author