Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη την Τετάρτη – Καιρός

Estimated read time 1 min read

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία υποχωρεί στις περισσότερες περιοχές , ενώ την  Πέμπτη θα πέσει και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ
  • Αραιή συννεφιά πυκνότερη στα κεντρικά και βόρεια
Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη την Τετάρτη

Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια όπου υπάρχει ενδεχόμενο όμβρων αστάθειας στα βόρεια ορεινά. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς, στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν ασθενείς, βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 34 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη 35 βαθμούς Κελσίου.  

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις 

Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη την Τετάρτη

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου . Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες 

Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη την Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author