Καιρός: Κλειστή η Εθνική Αθηνών – Λαμίας από γέφυρα Καλυφτάκη – Χιόνια στην Αθήνα

Estimated read time 1 min read

Εκλεισε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας – Χωρίς ρεύμα οι Σποράδες

Κλειστή είναι η Εθνική Οδός από τη Γέφυρα Καλυφτάκη στο ύψος της Λυκόβρυσης, καθώς η Τροχαία έχει απαγορεύσει την κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας στην άνοδο λόγω του χιονιά που έχει φέρει η κακοκαιρία Μήδεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από τα μποτιλιαρισμένα οχήματα.

Λίγο μετά τις 5.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας έκλεισε για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία. Μιλώντας στο Open TV ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επέρριψε την ευθύνη στον αυτοκινητόδρομο της Νέας Οδού, ενώ υπάρχουν και πολλές αντιδράσεις από τους πολίτες για τη μη λειτουργεία του 112 το οποίο δεν έστειλε μήνυμα για να αποφευχθεί όλη η ταλαιπωρία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει: Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

 

 

Πηγή άρθρου www.ethnos.gr

You May Also Like

More From Author