Καιρός – ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων – Μέχρι 9 μποφόρ

Estimated read time 1 min read

Στη δημοσιότητα το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τον καιρό τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με αυτό, θυελλώδεις άνεμοι και πολλά μποφόρ αναμένονται τις επόμενες ώρες σε Ιόνιο και Κρήτη.

Στο έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα επηρέαζουν τη Μεγάλη Πέμπτη κυρίως την Κρήτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022, οι ισχυροί άνεμοι θα πνέουν με ένταση τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα φθάσουν ακόμη και τα 9 μποφόρ σε Αδριατική Θάλασσα, βόρειο, νότιο και δυτικό Ιόνιο.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live αυτήν την ώρα πόσο ισχυροί είναι οι άνεμοι που πνέουν σε Ιόνιο και Αιγαίο:

Καιρός Μεγάλη Παρασκευή – Θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο – Η πρόγνωση του meteo

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού για τη Μεγάλη Παρασκευή του meteo προβλέπονται άνεμοι έως και 8 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Ιόνιο. Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, τις επόμενες ώρες, η ταχύτητα των ανέμων θα φθάσει τα 7 μποφόρ. Το Μεγάλο Σάββατο οι άνεμοι θα κοπάσουν και θα πνέουν έως 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη για τον καιρό το Πάσχα, αναμένεται ηλιοφάνεια και νέα άνοδος της θερμοκρασίας.

 



Πηγή άρθρου www.athensvoice.gr

You May Also Like

More From Author