Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: «Επιθυμώ να δικαστώ»

Estimated read time 1 min read

Newsroom eleftherostypos.gr

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η φιλόλογος του Επαγγελματικού Λυκείου Υμηττού που αρνείται πεισματικά να φορέσει μάσκα στους χώρους του σχολείου, ακόμη και στην τάξη.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι μαθητές της η καθηγήτρια είναι αρνήτρια του κορωνοϊού.

Είχαν προηγηθεί συστάσεις αλλά και η εντολή του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη καθηγήτρια από την τάξη, αφού αρνείται να τηρήσει τους υγειονομικούς κανόνες.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά από μήνυση του λυκειάρχη, η καθηγήτρια συνελήφθη μέσα από το χώρο του σχολείου και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου την ενημέρωσε ότι έχει το δικαίωμα να λάβει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και η ίδια αρνήθηκε, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να δικαστεί.

Η εκπαιδευτικός είχε αρχίσει να δημιουργεί ανάλογα προβλήματα στο σχολείο, από τις αρχές Οκτωβρίου.

Μαθητής αποκαλύπτει στο MEGA πως η ίδια είχε ειρωνευτεί κάποιους μαθητές που προσφέρθηκαν να της δώσουν μάσκα, ζητώντας τους να της αγοράσουν μάσκαρα.

Η φιλόλογος, αρνήθηκε να παραλάβει και τις αποφάσεις που της είχαν επιδοθεί από τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για απομάκρυνση από τους χώρους του σχολείου, καθώς δεν συμμορφώνοντας με τους υγειονομικούς κανόνες.

Ο διευθυντής του σχολείου πήρε εντολή να ειδοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να την απομακρύνει από τη θέση της, υπέβαλε μήνυση εναντίον της και ένα περιπολικό την παρέλαβε έξω από το σχολείο και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Να σημειωθεί ότι η δίκη αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.

Ειδήσεις 

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Γαλλίας – Τουρκίας: Ανακαλείται ο Γάλλος πρέσβης στην Άγκυρα

Κορωνοϊός: Νέος αριθμός σοκ και σήμερα – 935 τα νέα κρούσματα και πέντε νεκροί

Προσοχή: Αλλάζει η ώρα την Κυριακή – Τι προβλέπεται για τις αλλαγές στο μέλλον

Από σήμερα όλη μέρα μάσκα παντού… και το βράδυ σπίτι – Αναλυτικά όλα τα μέτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr



Πηγή άρθρου eleftherostypos.gr

You May Also Like

More From Author