Θρίλερ στην Κοζάνη με τον θάνατο 53χρονου

Estimated read time 1 min read

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του 53χρονου στην Κοζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Βελβεντό. Από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 51χρονου, ενώ κατηγορίες για συνέργεια αντιμετωπίζει και μια 48χρονη που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, το τραύμα στον θώρακα του θύματος φέρεται να έγινε με μαχαίρι. Ο 51χρονος που συνελήφθη και κρατείται, μέχρι κι αυτή την ώρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες. Σύμφωνα με το kozanlife.gr, εντός του διαμερίσματος της οδού Φον Καραγιάννη εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Το χρονικό

Ο 53χρονος, κάτοικος Κρόκου Κοζάνης, μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, ο 53χρονος μετέβη σε ένα φιλικό σπίτι στην Κοζάνη. Κάποια στιγμή, τα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο σπίτι – ένας άνδρας και μια γυναίκα – κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν πως ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Πηγή: kozan.gr/ kozanlife.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα στον Κορυδαλλό για τον Μένιο Φουρθιώτη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Όταν το πιο ένοχο μυστικό βγει στο φως θα γίνει χαμός

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author