Θρίλερ για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας

Estimated read time 1 min read

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της ανήλικης Μαρκέλλας η οποία αγνοείται από την Πέμπτη το μεσημέρι όταν σχόλασε από το σχολείο της.

Σύμφωνα με την μητέρα της, μιλώντας στο protothema.gr, η μικρή Μαρκέλλα επέστρεφε μόνη της στο σπίτι αφού γνώριζε τον δρόμο και δεν ήταν μακρινή απόσταση ενώ κομβικό ρόλο στην υπόθεση παίζει μια κοκκινομάλλα γυναίκα που σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της εξαφανισμένης Μαρκέλλας την είδαν να της μιλάει και να φεύγουν μαζί.

«Δεν έχουν βρει κάτι ακόμα οι Αρχές. Η Μαρκέλλα επέστρεφε πάντα μόνη της από το σχολείο, δεν είναι μακριά. Από την Αστυνομία μέχρι και το πρώτο παρκάκι που κατεβαίνει προς τα κάτω. Αυτήν την κοκκινομάλλα γυναίκα θα πρέπει να βρει η Αστυνομία που την είδαν δύο παιδάκια. Δεν είπε κανείς για αυτοκίνητο. Το πρώτο παιδάκι, είπε ότι μια κυρία βγήκε από το στενό της Καισαρίας. Όταν τα παιδιά βγήκαν από το πλαϊνό μέρος του σχολείου, στην διασταύρωση του δρόμου, το αγοράκι είπε Μαρκέλλα εγώ πάω σπίτι μου και εσύ στην γιαγιά σου, εκείνη την στιγμή, η γυναίκα που τα είδε φώναξε την Μαρκέλλα και τις είπε ‘έλα να σου πω λιγάκι’. Η Μαρκέλλα ήταν διστακτική και η γυναίκα έσκυψε και τις είπε κάτι στο αυτί και έφυγαν. Την πήρε από το χεράκι και έφυγαν προς τα κάτω. Στην στάση 12 έχει ένα βιβλιοπωλείο και ξέρουμε ότι από εκεί έστριψε η Μαρκέλλα μαζί με αυτή την κυρία. Μετά το βράδυ στην Αστυνομία ήρθε ένα άλλο κοριτσάκι συμμαθήτρια της Μαρκέλλας και είπε ότι είδε την Μαρκέλλα να φέρνει αντίσταση, να μην θέλει να πάει μαζί με την άγνωστη, μπροστά στο πάρκο γοριλάκια» είπε η μητέρα της 10χρονης.
Στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες για την συλλογή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της μικρής, την οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, την φώναξε με το όνομά της και φαίνεται πως έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την 10χρονη που εξαφανίστηκε - Τι καταγγέλλουν οι γονείς της




Ήδη, σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας του παιδιού έχουν εξεταστεί από την αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπισθεί το οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει τις έρευνες στον εντοπισμό του απροστάτευτου παιδιού.

Οι Αστυνομικές Αρχές πήραν κατάθεση και από τον βιολογικό πατέρα της μικρής Μαρκέλλας ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία δύο χρόνια ζει στη Φλώρινα.
Ειδήσεις σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Καιρός: Μίνι καύσωνας έρχεται το Σαββατοκύριακο

Maira Reginato: Η πιο καυτή φαν της Γιουβέντους δίνει το σύνθημα για την επανέναρξη της Serie A

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>



Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author