Θλιμμένη η Μαρίνα Πατούλη, μετά το εξώδικο: Για την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του [βίντεο] | ΖΩΗ

Estimated read time 1 min read

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της κρίσης στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης, αφού είναι η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.

Η κυρία Πατούλη, με διαφορετική εμφάνιση από αυτήν που έχουμε συνηθίσει, χωρίς το έντονο μακιγιάζ που είναι σήμα κατατεθέν της, μίλησε στις κάμερες των καναλιών που την πολιόρκησαν κατά την τελετή φωταγώγησης του δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για το εξώδικο που της έστειλε ο σύζυγός της.

«Πράγματι με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου δυόμισι μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην οικογένειά του. Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα. Τι περνάει η Ελληνίδα, είτε είναι επώνυμη, είτε ανώνυμη, είναι ψηλή, είτε κοντή, είτε άσχημη, είτε φτωχή, είτε πλούσια. Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει  ο άνδρας της  και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν καταδέχεται να συνομιλήσουμε. Δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία της σιωπής  έγινε τώρα βία ενάντια στην ελευθερία και τη φίμωση του λόγου, διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις, γιατί θα μου κάνει αγωγή», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Στη συνέχεια, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν ποια είναι η πληγή στην καρδιά της, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο περιφερειάρχης Αττικής με το εξώδικό του στη σύζυγό του, Μαρίνα, της ζητεί να σταματήσει να μιλά για εκείνον και την οικογένειά του σε δημόσιες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μηνύσει και την ίδια και τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη:

Ήταν εμφανώς καταβεβλημένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author