Θεσσαλονίκη: Επτά ανήλικοι ασέλγησαν σε 14χρονη

Estimated read time 1 min read

Ομάδα 7 νεαρών, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, με τη χρήση βίας, ασέλγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο σε 14χρονη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση εγκληματικότητας από ανήλικους, αφού ομάδα 7 νεαρών, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, με τη χρήση βίας, ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε παλαιότερα ως σχολείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κοπέλα είχε φιλική σχέση με έναν από τους δράστες, ο οποίος είναι επίσης 14 ετών και αυτός φέρεται να την προσκάλεσε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο. Σε αυτό φέρεται να ήταν λίγο νωρίτερα και άλλοι έφηβοι, εκτός από την ομάδα των δραστών. Ωστόσο, όταν οι υπόλοιποι αποχώρησαν και η κοπέλα έμεινε μόνη με την ομάδα των δραστών, οι τελευταίοι άρχισαν να την εκφοβίζουν. Τότε όλοι μαζί, με τη χρήση βίας, προχώρησαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σοκαρισμένη η κοπέλα λίγο αργότερα εκμυστηρεύθηκε τα όσα έζησε σε μία φίλη της και εκείνη της συνέστησε να μιλήσει στη μητέρα της για το συμβάν. Η κοπέλα την άκουσε και το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου η 14χρονη με τη μητέρα της κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους επτά εφήβους -πρόκειται για έξι Ελληνες κι έναν Αλβανό-, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή άρθρου www.ethnos.gr

You May Also Like

More From Author