Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο 48χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Estimated read time 1 min read

Αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν για τον φόνο της 56χρονης συντρόφου του.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί κρεμασμένος με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

 

Ο Γεωργιανός είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

 

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία έλαβε χώρα προχθές στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς. Ο 48χρονος με καταγωγή από την Γεωργία δολοφόνησε την σύντροφό τους και τράπηκε σε φυγή. Αργότερα, συνελήφθη από τις αρχές.

 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival ότι είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. 

 

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε μετά τη 13:30, από περίοικο. Οι έρευνες των αστυνομικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

 

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που κατάγεται επίσης από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην τη σκοτώσει.

 

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στη σχέση του και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

 

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε επί της οδού Γραβιάς 47. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

 

Με πληροφορίες του thestival.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr



Πηγή άρθρου www.lifo.gr

You May Also Like

More From Author