Θεσσαλονίκη: Έφοδος σε κορονοπάρτι φοιτητών Erasmus – Κρύφτηκαν σε ντουλάπες – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μετέβησαν σε διαμέρισμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από κλήση για διατάραξη. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν 14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, που διασκέδαζαν πίνοντας αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τα ξημερώματα της Τρίτης (16-03) το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα για διατάραξη που προερχόταν από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας της οδού Αισχύλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, εμφανίστηκε μια νεαρή από τη Γαλλία με δύο φίλους της. Μιλώντας στα Αγγλικά δήλωσε ότι στο διαμέρισμα βρίσκονταν οι τρεις τους.

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και ζήτησαν να ελέγξουν τον χώρο καθώς άκουγαν διάφορους θορύβους από το εσωτερικό του. Η νεαρή τους αρνήθηκε την είσοδο. Κατόπιν τούτου κλήθηκε πταισματοδίκης και οι αστυνομικοί πέρασαν στο διαμέρισμα. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν 14 άτομα. Κάποιοι είχαν κρυφτεί στις ντουλάπες και κάποιοι άλλοι κάτω από τα κρεβάτια. Οι περισσότεροι είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Παραδέχτηκαν ότι είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να διασκεδάσουν. Φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, ηλικίας 20 έως 23 ετών. Ήρθαν στην Ελλάδα πριν από τρεις εβδομάδες με το πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus.

Τη στιγμή της βεβαίωσης παραβάσεων ένας νεαρός βγήκε έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να διαφύγει μέσω του διπλανού διαμερίσματος. Τον σταμάτησε ένας αστυνομικός που αντιλήφθηκε την πρόθεσή του.

Συνολικά επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορονοϊού και ένα πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην 20χρονη διοργανώτρια του πάρτυ, η οποία συνελήφθη και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author