Θέλει και Μαρκ Γκασόλ η Ρεάλ

Θέλει και Μαρκ Γκασόλ η Ρεάλ

Στην απόκτηση του Μαρκ Γκασόλ θέλει να προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μπορέσει να ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις των ψηλών.

  Η ισπανική ομάδα μετά την απόκτηση του Ρούντι Φερνάντεθ θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Μαρκ Γκασόλ, προκειμένου να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Ο Ισπανός σέντερ δεν έχει συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις με αποτέλεσμα να έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς ο σύλλογος του ΝΒΑ δεν μπορεί να «ματσάρει» την οποιαδήποτε πρόταση του γίνει λόγω του λοκ άουτ.

Όπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα της «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γκασόλ όχι απλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά για 4-5 χρόνια. Φυσικά η υπόθεση της μεταγραφής του Μαρκ Γκασόλ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τη σεζόν που μας πέρασε, μπορεί να βρει εύκολα κάποιο καλό συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εφόσον βέβαια αυτός ανοίξει και πάλι.

Πηγή: onsports.gr

More From Author