Η σύζυγος του Πεσκόφ σπάει πιάτα στην Ελλάδα ακούγοντας «Ζορμπά»

Estimated read time 1 min read

Η Τατιάνα Νάφκα, πρώην Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από την εποχή που παντρεύτηκε τον στενό συνεργάτη του ρώσου προέδρου και εκπρόσωπό του, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως είναι φυσικό, η κοινή της ζωή με το δεξί χέρι του ρώσου προέδρου απασχολεί εκτενώς τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ η ίδια παραμένει δραστήρια στον χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ, διοργανώνοντας εντυπωσιακά σόου στον πάγο.

Διαβάστε επίσης: Ποιος πόλεμος; – Η Μαρία Ζαχάροβα μάς αποκαλύπτει τον… έρωτά της

Η ρωσίδα καλλονή, η οποία σημειωτέον βρίσκεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τις διακοπές της. Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά, σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας συρτάκι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες που η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει ως «μη φιλικές».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακολούθων της. Κάποιοι εξ αυτών την κατηγορούν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο, ενώ άλλοι την ρωτούν αν ντρέπεται για εκείνην ο σύζυγός της.

Δείτε βίντεο

Ποια είναι η Τατιάνα Νάφκα

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Le Monde, τον Φεβρουάριο, και ενώ ο ρωσικός στρατός ετοιμαζόταν να εισβάλει στην Ουκρανία, η Τατιάνα Νάφκα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο της μικρότερης κόρης της, που φοιτά σε σχολή μοντέλων στη Μόσχα, σε μία οικογενειακή εκδρομή για σκι, κι ένα σύντομο βίντεο όπου η ίδια και ο σύζυγός της αυτοσχεδιάζουν, σε φόντο ηλεκτρονικής μουσικής, ένα είδος χορογραφίας του TikTok γεμάτο από φιλιά και ερωτικά βλέμματα.

Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ρουτίνα, για την πρώην πατινέρ, χρυσή Ολυμπιονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006, η οποία στα 47 της έγινε διάσημη influencer (1,3 εκατομμύρια συνδρομητές).

Γνωρίζει τα κόλπα των κοινωνικών δικτύων: ανάμεσα στις πληροφορίες για τις εμφανίσεις της στον πάγο ή τη σχολή πατινάζ της, της αρέσει να δίνει νέα για την οικογένειά της από τη Μόσχα – #pescofamily, είναι ένα από τα αγαπημένα της hashtags.



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author