Η συγκινητική ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη για τον θάνατο του αδελφού του -«Ο Βασίλης μου πέταξε πολύ ψηλά…» | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram του για τον αδελφό του, Βασίλη.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 44χρονου γνωστού επικοινωνιολόγου, Βασίλη Τοκάκη, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Βασίλης Τοκάκης είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Είχε εκδόσει μάλιστα, και βιβλίο με τίτλο «Άνοιξη Μυαλού» στο οποίο ουσιαστικά περιέγραφε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια και τις σκέψεις του από τη διάγνωσή του και μετά. Σημειώνεται πως τα έσοδα του βιβλίου διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Θάνος Τοκάκης λοιπόν, έγραψε στο post του το εξής: «Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Μια κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου 1977-2021. Πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δεν έλιωσαν τα φτερά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Τοκάκη είχε μιλήσει πρόσφατα και ο αδελφός του. «Περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο, είναι ένα ημερολόγιο. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει», είχε πει στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ο Θάνος Τοκάκης.

ανάρτηση Instagram Θάνου Τοκάκη για Βασίλη Τοκάκη

Ποιος ήταν ο Βασίλης Τοκάκης;

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2015, η υπογραφή του Τοκάκη ήταν καθοριστική για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Αν και είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά, αποτέλεσε την 50η υπογραφή ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας. Διετέλεσε συνεργάτης σε υπουργούς και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author