Η Ρούλα Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή της – «Κάποιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι» – Ελλάδα

Estimated read time 1 min read



Μέσα από τα κρατητήρια η κατηγορούμενη άφησε σαφείς αιχμές κατά του συζύγου της

Η μητέρα από την Πάτρα ,που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται για τέταρτη ημερά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι αθώα ενώ χθες Σάββατο 2 Απριλίου, ισχυρίστηκε πως θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να αποδείξει την αθωότητά της.

Το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου, έσπασε την σιωπή της προχωρώντας σε νέες δηλώσεις, μέσα από τα κρατητήρια, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι». Η κατηγορούμενη άφησε σαφείς αιχμές κατά του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας: «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τη μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Η συγκεκριμένη αντίδραση έρχεται μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εφημερίδα Μπαμ κατά την οποία «άδειασε» την μητέρα των τριών παιδιών, δηλώνοντας πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του, ενώ ξέσπασε και σε κλάματα. Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αναφέρει σε κανένα σημείο το όνομα, Ρούλα Πισπιρίγκου, και τονίζει μεταξύ των άλλων: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

«Δεν έχω να κρύψω κάτι δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω υποστεί το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα ζούσα κάτι τέτοιο» αναφέριε μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης και προσθέτει για τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει: «Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και δεν έχω να κρύψω κάτι».

Για τα νεκρά παιδιά του, που πιθανότατα έφυγαν με μαρτυρικό τρόπο και τα άλλα δύο, όπως η Τζωρτζίνα είπε με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια: «Έλεγα ότι σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δούλευα τόσες ώρες και δεν έχω χαρεί τα παιδιά μου. Δεν είχα ζήσει στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή», υποστήριξε.

Όσον αφορά στο πώς θα κινηθεί, ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι «είναι ξεκάθαρη η θέση μου… Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Η μητέρα των τριών παιδιών, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, αναμένεται αύριο Δευτέρα 4 Απριλίου, να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

 (φωτογραφία αρχείου Intime)



Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author