«Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα ακούστηκαν»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 00:21

Νομικά ετοιμάζεται να κινηθεί η Ιωάννα εναντίον όσων ακούστηκαν από τον συνήγορο του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης.

Ο άνδρας άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο και πως καμία από τις δυο πλευρές, ούτε της Ιωάννας, ούτε της κατηγορουμένης, δεν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

«Η Ιωάννα με το συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. 

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συνέχισε.

 

Το όνειρο της Ιωάννας να βοηθήσει όσους έχουν δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις

Η Ιωάννα θέλει να μεταφέρει τη δύναμή της και σε άλλους ανθρώπους, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου.

«Έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αυτό θα το δούμε στο μέλλον. Επικοινωνεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα, όπως εγκαύματα. Θα κάνει κάτι που θα αφορά βοήθεια ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις και έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες» είπε. 

«Ακόμα και όταν ήταν στο νοσοκομείο, με ρωτούσε για τους διπλανούς ασθενείς, αν πάνε καλά» ανέφερε τέλος. 

Αναφερόμενη στην ημέρα της δίκης, η γιατρός της είπε ότι φοβήθηκε πως η Ιωάννα θα λιποθυμήσει. «Δεν ξέρω πώς ανέπνεε» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι επικίνδυνο για την κατάστασή της να εκτίθεται σε τέτοιο στρες αλλά είναι και δικαίωμά της» πρόσθεσε.

«Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη» 

Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου και να μάθει γιατί η Έφη την καταδίκασε σε αυτό τον Γολγοθά κι αν τη βοήθησε κάποιος.

«Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας. 

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος» ανέφερε τέλος.

Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author