Η απολογία του Πιστόριους (photos)

Η απολογία του Πιστόριους (photos)

Ο Όσκαρ Πιστόριους απολογήθηκε στο δικαστήριο της Πρετόρια στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. «Έχω διαλυθεί από αυτά τα γεγονότα και το χαμό της αγαπημένης μου. Πέθανε στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απολογία του Πιστόριους διαβάστηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του, με τον 26χρονο αθλητή να «λυγίζει» και να ξεσπά με λυγμούς και φωνές μέσα στην αίθουσα. Ο Πιστόριους στην απολογία του υποστήριξε ότι είχε πει και στην αρχική του κατάθεση στις αρχές, ανέφερε ότι πέρασε για διαρρήκτες τη σύντροφό του και πυροβόλησε για να τους απομακρύνει από το σπίτι του. Ο παραολυμπιονίκης τόνισε πως είχε δεχθεί στο παρελθόν απειλές για τη ζωή του, ενώ διέψευσε ότι είχε προβλήματα στη σχέση του με τη Ρίβα Στίνκαμπ.

«Άκουσα ένα θόρυβο στο μπάνιο. Φώναξα για να φοβίσω αυτόν που είχε μπει στο σπίτι μου, και για να καλέσει η Ρίβα την αστυνομία. Πίστευα πως ήταν στο κρεβάτι. Ένιωθα ευάλωτος αλλά ήξερα πως έπρεπε να προστατέψω εμένα και τη Ρίβα», αναφέρει στην αρχή της κατάθεσης ο Πιστόριους.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο: onsports.gr

πηγή άρθρου: NewsBomb.gr

You May Also Like

More From Author