ΗΠΑ: Με κορωνοϊό ο προσωπάρχης του Τραμπ

Estimated read time 1 min read

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους, που έχει εμφανιστεί πολλάκις σε δημόσιες εκδηλώσεις χωρίς να φορά μάσκα, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, δήλωσε σήμερα στο Reuters πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε ή πώς μολύνθηκε από covid-19 ο Μέντοους.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου συνόδευε τακτικά τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις εμφανίσεις του κατά τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής του εκστρατείας, πριν τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Εξάλλου ο Μέντοους παρίστατο στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ των εκλογών στον Λευκό Οίκο, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες υποστηρικτές του Τραμπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον Μέντοους τουλάχιστον άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο έχουν κορωνοϊό με δημοσιογράφο του Bloomberg να υποστηρίζει ότι έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστική η ασθένεια του προσωπάρχη του Τραμπ.

Πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο από τον στενό κύκλο του Αμερικανού προέδρου που μολύνεται από covid-19, η οποία έχει σκοτώσει περισσότερους από 230.000 Αμερικανούς. Ο ίδιος ο Τραμπ, όπως και η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό.

Ειδήσεις σήμερα:

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Δεν έχουμε δήλωση νίκης, αλλά τα νούμερα δείχνουν ξεκάθαρα το ότι θα είμαστε νικητές στο τέλος»

Κίνηση-έκπληξη από τη Moody’s: Προχώρησε σε αναβάθμιση της Ελλάδας

Aliza Jane: Το μοντέλο που έκανε ομαδικό σεξ με 7 παίκτες του NBA βγάζει… στο σφυρί το ροζ βίντεο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>



Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author