Ηλιούπολη: Ένταλμα Σύλληψης Για Συνεργό Του Αστυνομικού

Estimated read time 1 min read

Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο για την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη εξέδωσε η αστυνομία. Βίντεο: κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμη άτομο συνεργό του 39χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη, βίαζε και εξέδιδε μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη εξέδωσε η αστυνομία.

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Ηλιούπολη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού

Ηλιούπολη - αστυνομικός

Ο 39χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα. / φωτογραφία eurokinissi

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός την παρακολουθούσε διαρκώς

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την φρίκη που βίωνε η 19χρονη στα χέρια του βιαστή και μαστροπού αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος της επέτρεπε να κάνει μόνο κοντινές αποστάσεις και δεν την άφηνε να μιλήσει στους γείτονες, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει.

Ηλιούπολη - 19χρονη

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης που ζούσε τη φρίκη στην Ηλιούπολη. φωτογραφία eurokinissi

Ο αστυνομικός και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που όπως κατήγγειλε η ίδια την κακοποιούσε και την εκμεταλλευόταν από τα 11 χρόνια της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 κακουργήματα και πλημμελήματα και αναμένεται να απολογηθούν την Τρίτη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



Πηγή άρθρου www.star.gr

You May Also Like

More From Author