Εστίαση: Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι έως τα τέλη Αυγούστου – Όλα τα νέα μέτρα

Estimated read time 1 min read

Νέα μέτρα αναφορικά με την εστίαση και τους χώρους ψυχαγωγίας ισχύουν από την Παρασκευή 16 Ιουλίου στη χώρα μετά την έκρηξη των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, ενώ γίνεται υποχρεωτικός και ο εμβολιασμός σε ομάδες εργαζομένων. 

Η τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι μονόδρομος, σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργίαδης στη συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το πλαίσιο λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας.

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα ο υπουργός τόνισε: «Το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλοκαίρι καθημένων. Η πανδημία δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο. Τα ημερήσια κρούσματα διεθνώς αυξάνονται. Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, είναι ζήτημα καίριο να μην δοθεί η εντύπωση ότι χάνεται ο έλεγχος στην Ελλάδα, να εμφανίζεται συγκροτημένη εικόνα, να λειτουργούν οι επιχειρησεις απρόσκοπτα και να διασωθούν οι θέσεις εργασίας. Με γνώμονα το κοινό συμφέρον έως 31 Αυγούστου θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι πελάτες σε όλα τα νυχτερινά κέντρα».

Πηγή άρθρου www.cnn.gr

You May Also Like

More From Author