ΕΡΤ: Ζυμώσεις και συμπάθειες

Μέχρι πριν από μία εβδομάδα το κλίμα στο Ραδιομέγαρο ήταν μονόχνωτο και οι γνωστές «ζυμώσεις» στους διαδρόμους της ΕΡΤ είχαν «παγώσει». Μετά το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, αναζωπυρώθηκαν τα ευγενή και μη gossip περί αναγκαιότητας αλλαγών στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Μόνο που οι ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων ομάδων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, η οποία δεν αλλάζει την καθημερινότητα και το πρόγραμμα της Έλλης Στάη.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από τα τελευταία γεγονότα που έβαλαν στη διαδικασία στελέχη της ΕΡΤ να αποστέλλουν ανακοινώσεις που διαχώριζαν τη θέση συντακτών του Ραδιομεγάρου από υποδείξεις ή μεσολαβήσεις, έχουν προκύψει εκ νέου στρατόπεδα υποστήριξης τόσο προς τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, Βασίλη Μπίτση όσο και προς τον Διευθυντή Ειδήσεων, Γιώργο Κογιάννη.

Βεβαίως, από τα ίδια αυτά γεγονότα και από τους σχετικούς μαραθώνιους πολιτικών εκπομπών, προκύπτουν τρόπον τινά αναβαθμισμένες οι παρουσιάστριες Μαρία Σαράφογλου και Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Όπως μάλιστα, ψιθυρίζεται στελέχη της ΕΡΤ έχουν την διάθεση να ποντάρουν σε πρόσωπα, εν τω μέσω κρίσης, προκειμένου να δημιουργηθούν… icons (!) τύπου Τσαπανίδου.


More From Author