Ερέτρια: Γιατί αυτοκτόνησε ο νιόπαντρος αστυνομικός; – Το σημείωμα που…

Estimated read time 1 min read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ερέτρια, μετά τον θάνατο του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 30χρονος άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock. Όπως έδειξε η βαλιστική εξέταση του κάλυκα στον δεξιό κρόταφό του, προήλθε από το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ως εκ τούτου, η ΕΛΑΣ θεωρεί πιθανότερο σενάριο αυτό της αυτοκτονίας, καθώς τα ευρήματα αποκλείουν μέχρι στιγμής την εγκληματική ενέργεια. Άλλωστε, ήταν και πρόσωπο που έχαιρε εκτίμησης από την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης

Ερέτρια: Γιατί αυτοκτόνησε ο νιόπαντρος αστυνομικός; - Το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο [Βίντεο]

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο υπάρχουν προσωπικές σκέψεις του 30χρονου, χωρίς όμως να εξηγούν τους λόγους που πιθανώς τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ήταν φρεσκοπαντρεμένος και πατέρας ενός νεογέννητου βρέφους

Προς το παρόν κανείς από το περιβάλλον του 30χρονου δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τους λόγους που μπορεί να έστρεψαν τον Διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας στην αυτοχειρία.

Είχε παντρευτεί πριν από μόλις 10 ημέρες και φαινόταν ευτυχισμένος με τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδάκι τους.

O αδικοχαμένος αξιωματικός έφυγε χθες το μεσημέρι από την υπηρεσία του, αλλά δεν έφτασε στο σπίτι του. Η σύζυγός του άρχισε να τον ψάχνει και λίγο μετά τις 21.00 επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε κάτοικος της περιοχής.

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΕΡΕΤΡΙΑ
ΕΡΕΤΡΙΑ
ΕΡΕΤΡΙΑ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author