Επικοινωνία Τσιόδρα – Αρμπέρ για το “θαυματουργό” ισραηλινό φάρμακο κατά…

Estimated read time 1 min read

Τηλεφωνική συνομιλία είχε νωρίτερα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με τον Ισραηλινό καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ, ο οποίος παρασκεύασε το πρωτοποριακό φάρμακο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο ιστότοπος skai.gr, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ για τη διεξαγωγή κλινικής έρευνας. Στο τηλεφώνημα συμφωνήθηκε, μάλιστα, η άμεση έναρξη της κλινικής έρευνας και σε νοσοκομείο της χώρας μας.

Οι επαφές των δύο χωρών για το φάρμακο ξεκίνησαν μετά τη συνάντηση των πρωθυπουργών Κυριάκου Μητσοτάκη – Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το πειραματικό φάρμακο “EXO-C24” φαίνεται να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα σε άτομα που νοσούν μέτρια έως σοβαρά από την Covid-19.

Πρόκειται για εισπνεόμενο σκεύασμα, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς στο Ισραήλ, ενώ η νέα θεραπεία αναπτύσσεται στο Ιατρικό Κέντρο Ichilov του Τελ Αβίβ με βάση την ουσία EXO-CD24.

Το νοσοκομείο κάνει λόγο για “τεράστια ανακάλυψη”, σημειώνοντας ότι η ουσία EXO-CD24 του καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ θεράπευσε τους 29 από τους 30 ασθενείς, στους οποίους χορηγήθηκε, εντός 3-5 ημερών.

Πηγή άρθρου www.capital.gr

You May Also Like

More From Author