Επίθεση στο Μετρό : Ακόμα ένα άτομο φέρεται να κάλυπτε τους δράστες

Estimated read time 1 min read

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό από δυο ανήλικους ηλικίας 17 και 15 ετών στην Ομόνοια, ο οποίος προκάλεσε «τσουνάμι» οργής σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ειδικός φρουρός δεν ήταν ο μόνος που ήξερε τι είχε συμβεί. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα ακόμη πρόσωπο φαίνεται πως συμμετείχε στην συγκάλυψη του θέματος, δίνοντας μάλιστα και οδηγίες για πως θα κρύψουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φαίνεται η μητέρα να συνομιλεί με ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο πολλές φορές μέσα στην ημέρα και να περιγράφει την κατάσταση και στους φόβους της.

Μάλιστα, αυτό το πρόσωπο ενώ γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες σε καμιά περίπτωση δεν συμβουλεύει την μητέρα να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν συγγνώμη.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς φέρεται να της λέει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open: «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα. Αστους να λένε».

Οι απρεπέστατοι χαρακτηρισμοί του ειδικού φρουρού

Από την άλλη και ο αστυνομικός έδινε ανάλογες συμβουλές στη μητέρα…  Ο ειδικός φρουρός χαρακτήριζε μάλιστα με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς τους συναδέλφους του που έψαχναν την υπόθεση.

Σε μια συνομιλία που είχε με τη μητέρα τους έλεγε: «Είναι βαρβάτη σύλληψη και την ψάχνουν όλοι. Κοίτα μην βγουν από το σπίτι. Να μην το κουνήσουν καθόλου. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με δικηγόρο. Για να μην πέσουν σε κανένα μ…. ασφαλίτη».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA από τους δράστες

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τους δύο δράστες του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, δίνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο ανήλικοι αμέσως λίγα λεπτά αμέσως μετά την επίθεση. Τα πρόσωπά τους καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Τα δύο αδέλφια περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι ψύχραιμα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα, συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και κρατούν αναψυκτικά.

Οι εικόνες αυτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά για τη σύλληψή τους.

«Μας προκάλεσε ο σταθμάρχης»

Οι δύο ανήλικοι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια, ισχυρίζονται ότι ο σταθμάρχης τούς προκάλεσε, δεν έπεισαν όμως τις δικαστικές αρχές, αφού τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη όταν και θα απολογηθούν.

Την ίδια στιγμή η μητέρα τους, με μήνυμά της στο Facebook, πέρασε το δικό της μήνυμα πως βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της.



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author