Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Τρίτη ημέρα ασύλληπτη η 38χρονη (βίντεο) – Ηράκλειο



Άφαντη παραμένει η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείου του Ηρακλείου Κρήτης τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου

 

  • Με κακούργημα βαρύνεται πλέον η 36χρονη Κρητικιά
  • Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά την επίθεση με καυστικό υγρός τον 36χρονο
  • Η ΕΛΑΣ εξετάζει το οπτικό υλικό από τις κάμερες
  • Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι γιατροί για να αντιμετωπίσουν τα εγκαύματα του 36χρονου
  • Τις επόμενες ώρες θα καθοριστεί το πλάνο των χειρουργικών επεμβάσεων για τον 36χρονο

Άφαντη παραμένει ως αυτή την ώρα η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της, καθώς δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές αν και έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο 36χρονος νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

Ειδικότερα, σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσειο Νοσοκομείο ο 36χρονος με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το αριστερό του μάτι ενώ έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του, ενώ τις επόμενες ώρες και μετά από ιατρικό συμβούλιο θα καθοριστεί το πλάνο των χειρουργικών επεμβάσεων που πρέπει να ακολουθηθούν τις επόμενες μέρες.

Με τα πόδια έφυγε από το ξενοδοχείο η 38χρονη

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου, με τις αρχές να έχουν ήδη συλλέξει βιντεοληπτικό και άλλο υλικό από το ξενοδοχείο και σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία η γυναίκα φέρεται να διέφυγε μόνη της και πεζή με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης

Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που παρέλαβε την 38χρονη από το ξενοδοχείο μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγου της νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βίντεο που έχει ήδη στα χέρια της η Αστυνομία η γυναίκα εικονίζεται να διαφεύγει μόνη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί και βρίσκεται προς αξιοποίηση από την αστυνομία και στα χέρια του Εισαγγελέα δείχνει την 38χρονη γυναίκα να φεύγει από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και μάλιστα με τα πόδια.

Άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως φαίνονται στο βιντεοληπτικό υλικό δεν φαίνεται ως τώρα να είναι σχετικά με την υπόθεση. Την ίδια στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν γίνει σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη δεν είχε καμία επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές από το Σάββατο τα ξημερώματα που συνέβη το περιστατικό ως τώρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Μάνος Δρακωνάκης που φέρεται να εκπροσωπεί την 38χρονη είπε στο neakriti.gr ότι δεν έχει κάποια επικοινωνία μαζί της από την Κυριακή.

H δικηγόρος από το Ηράκλειο Αλεξάνδρα Σπανάκη που εκπροσωπεί τον 36χρονο σε δηλώσεις της στο neakriti.gr ανέφερε ότι η ενέργεια της 38χρονης να ρίξει καυστικό υγρό στον 36χρονο εντολέα της ήταν προσχεδιασμένη και για αυτό επέμενε από την αρχή στην κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τελικά της αποδόθηκε με την ποινική δίωξη που άσκησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Εισαγγελέας. Από την πλευρά της η κ. Σπανάκη επέμεινε ότι δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην 38χρονη, ότι ήταν πολύ λίγο καιρό μαζί κ σε διαδικασία διαζυγίου και πως δε γίνεται να μιλάει παντού αλλά να μην έχει συλληφθεί ή παραδοθεί.

Νωρίτερα ο επίσης δικηγόρος του 36χρονου Αλέξης Κούγιας σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε: «Είναι αναγκαίο και είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν το έχει ήδη διαπιστώσει η ΕΛ.ΑΣ., θα το διαπιστώσει η Εισαγγελία Ηρακλείου και ο Ανακριτής που θα αναλάβει την ανάκριση, ότι στην ολοκλήρωση του εγκληματικού σχεδίου συμμετείχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο παρέλαβε τη δράστιδα με αυτοκίνητο μετά το έγκλημά της έξω από το ξενοδοχείο και αυτό αποδεικνύεται από κάμερες ασφαλείας της Ασφάλειας Ηρακλείου και περιμένουμε την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος του συγκεκριμένου προσώπου για το αδίκημα της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Η 38χρονη έστειλε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος – Τι λέει οι οικογένειά του

«Είναι εμμονική και διεστραμμένη», δηλώνει συγκλονισμένος είναι ο αδερφός του 36χρονου θύματος. 

Το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου, σύμφωνα με το Star, κάνει λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Επίσης, στο Star μίλησε ο αδερφός του 36χρονου, τονίζοντας πως η 38χρονη είχε παθολογική ζήλια ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε το ζευγάρι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν. «Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς» σχολίασε ο αδερφός του θύματος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 36χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Η 38χρονη τον ζήλευε συνεχώς, ισχυρίστηκε. «Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνει στο facebook να δει πού είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει πού είναι, με ποια είναι».

Και πρόσθεσε: «Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω αν άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού ή αν μίλησε με την ίδια. Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».



Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author