Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: «Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες!», αναφέρει η 38χρονη (βίντεο) – Ηράκλειο

Estimated read time 1 min read



Ηράκλειο








Τι ανέφερε η 38χρονη για την επίθεση στον εν διαστάσει σύζυγο της

«Ήμουν σε άμυνα» ανέφερε η 38χρονη δράστιδα της πολύκροτης υπόθεση με το οξύ που σημειώθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Όπως υποστήριξε η ίδια η ζωή της κινδύνευε σημειώνοντας ότι το 36χρονο θύμα της επίθεσης είναι ένας σκληρός κακοποιός, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

 

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Μέσα λες και είμαι το τέρας του Λόχ Νες» πρόσθεσε.

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε στη συνέχεια η 38χρονη που έριξε το οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της.

(φωτογραφία αρχείου Intime)













Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author