Επίθεση με οξύ: Προσαγωγή “αστραπή” της 38χρονης στην Ανακρίτρια – Ποια η μυστηριώδης “Στεφανία” (εικόνες, βίντεο) – Κρήτη

Estimated read time 1 min read



Κρήτη








Η 38χρονη παραδόθηκε ύστερα από 4 ημέρες “κρυφτό” με την Αστυνομία και δυνάμει εντάλματος συλλήψεως παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη στην Ανακρίτρια από την οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου η 38χρονη που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της ρίχνοντας του καυστικό υγρό στο πρόσωπο ενώ βρίσκονταν οι δυο τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου. Η 38χρονη προσήχθη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από την κεντρική είσοδο, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου για τις πράξεις της στις 22 Οκτωβρίου. Η προσαγωγή της 38χρονης έγινε με ταχύτητα αστραπής προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Η προσαγωή έγινε περίπου στις 7:50 το πρωί με όχημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που προσέγγισε από το πλακόστρωτο της Λεωφόρου Δικαιοσύνης την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου δεν υπήρχε κανένας συγγενής της 38χρονης.

Την 38χρονη συνόδευαν στο γραφείο της Γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου ο δικηγόρος από την Αθήνα Απόστολος Λύτρας που την έπεισε και να παραδοθεί αλλά και ο δικηγόρος από το Ηράκλειο Μάνος Δρακωνάκης. Η 38χρονη έχει ήδη αναφέρει ότι είχε κακοποιηθεί στον έγγαμο βίο της, ότι το υγρό που πέταξε στον σύζυγό της ήταν καθαριστικό και όχι βιτριόλι και ότι το είχε γενικώς μαζί της για άμυνα γιατί φοβόταν. Την περασμένη Τετάρτη που προσήχθη πρώτη φορά στην Ανακρίτρια φέρεται να είχε πει ότι ήταν ακόμη σε κατάσταση σοκ. 

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του 36χρονου αναφέρουν ότι η μυστηριώδης “Στεφανία” που τον “παγίδευσε” να επιστρέψει στο ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ είναι υπαρκτό πρόσωπο και θα ζητηθεί από τους ίδιους με αίτημα προς την Ανακρίτρια να της ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη όπως και σε όποιον άλλο εμπλέκεται όπως για παράδειγμα ένα αντρικό πρόσωπο που κατονομάστηκε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ότι παρέλαβε το οξύ. Όπως δ’ξλωσε η δικηγόρος από το Ηράκλειο Αλεξάνδρα Σπανάκη που εκπροσωπεί τον 36χρονο μαζί με τον δικηγόρο εξ Αθηνών Αλέξη Κούγια η μυστηριώδης “Στεφανία” είναι υπαρκτό πρόσωπο και θα κατατεθεί αίτημα για συμπληρωματική δίωξη σε βάρος της καθώς εκείνο το βράδυ προκαλούσε με τηλεφωνήματα και μηνύματα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο ο 36χρονος από όπου είχε φύγει. Τα παρελκυστικά μηνύματα στον 36χρονο έκαναν λόγο για ομαδική ερωτική συνεύρεση. Όταν εκείνος επέστρεψε στο δωμάτιο ήταν μόνη η 38χρονη η οποία και του έριξε το οξύ σύμφωνα με την κ. Σπανάκη. Να αναφερθεί ότι ο 36χρονος δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του καθώς όπως ανέφερε η κ. Σπανάκη το έγκαυμα στον λαιμό είναι εξαιρετικά βαθύ και σοβαρό και μια επιμόλυνση ίσως αποβεί μοιραία για την ίδια του τη ζωή. 

Στα δικαστήρια Ηρακλείου υπήρχε κινητοποίηση από νωρίς το πρωί για την προσαγωγή της γυναίκας ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια.























Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author