Επίθεση με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα!

Επίθεση με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα!

Στους έντεκα που θα ρίξει στη… μάχη του «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει κατασταλάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος προτίθεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα, κάνοντας σαφές τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αναμέτρηση.

 

Τι και αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετές ακόμα ημέρες προετοιμασίας μπροστά τους, τα σύννεφα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού όσον αφορά στη σύσταση της αρχικής ενδεκάδας για το ντέρμπι «αιωνίων», φέρονται να έχουν διαλυθεί, την ίδια ώρα που ακρογωνιαίος λίθος στα πλάνα του δεν είναι άλλος από τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Και πώς όχι, όταν ο «Κάνιο» στην καλή του μέρα… λύνει και δένει, παρασύροντας όλη την ομάδα η οποία μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν ο βραχύσωμος μέσος έχει κέφια. Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπου ο Ιμπαγάσα ήταν σκιά του καλού του εαυτού με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μοιάζει κομμένος στα δύο.

Με δεδομένο ωστόσο πως ο 35χρονος Ισπανός μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς, δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από το αρχικό σχήμα που αρχίζει και τελειώνει από αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έτσι, ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού στον Μέγερι, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να συνθέτουν οι Αβραάμ, Μέλμπεργκ, έχοντας δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τον φορμαρισμένο Χολέμπας.

Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα επωμιστεί ο Πάμπλο Ορμπάιθ πλαισιωμένος από τον – τις περισσότερες φορές ωστόσο μάλλον θα βλέπει την πλάτη του – Ιμπαγάσα ο οποίος θα αναλάβει όπως πάντα τον δύσκολο ρόλο της δημιουργίας.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

More From Author