Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρνείται όλα η 35χρονη φερόμενη ως δράστις

Estimated read time 1 min read

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών κρατείται η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 33χρονης Ιωάννας Π. Η 35χρονη γυναίκα την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση. Στο μεταξύ εντός της Κυριακής 14 Ιουνίου ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, πρόκειται να βρεθεί στην Ασφάλεια με σκοπό να μιλήσει μαζί της και να προετοιμάσουν τη γραμμή υπεράσπισης.

Το Σάββατο μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κεχαγιόγλου είπε πως υπάρχει «άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ.

“Βεβαίως, μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των δύο πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω όταν θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δεν με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Tags: ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ 35ΧΡΟΝΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ 34ΧΡΟΝΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Πηγή άρθρου www.defence-point.gr

You May Also Like

More From Author