Tuesday, May 14 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Καλά προσχεδιασμένο το έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε δρόμο της Καλλιθέας. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης, στην οδό Θησέως, όταν η 34χρονη πήγαινε στο γραφείο της και εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα με μάσκα στο πρόσωπο.

Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, το συγκεκριμένο οξύ είναι βιομηχανικού τύπου κι είναι πολύ δύσκολο να το βρεις στην αγορά ή να το φτιάξεις μόνος σου κάτι που οδηγεί στην υποψία ότι το έγκλημα ήταν πολύ προσεχτικά προσχεδιασμένο.

kallithea22

Κόσμος έτρεξε να βοηθήσει το θύμα και ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η 34χρονη νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan, σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της. 

kallithea33

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι της άτυχης 34χρονης. Σύμφωνα με τον Σοφρώνη Ρήγα που ήταν παρόν «09.20 άκουσα τις φώνες της κοπέλας, η κοπέλα, το θύμα έμπαινε στο ασανσέρ για να ανέβει στην δουλειά της κι εκεί της έριξε το βιτριολι η θύτης. Άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ κι έφαγε όλο το βιτριόλι στην αριστερή μεριά του προσώπου. Αφού η θύτης έφυγε, το θύμα πήγε με τα πόδια μεχρι το διπλανό φαρμακείο. Μετά από ελάχιστα λεπτά η φαρμακοποιός που είχε κρατήσει το θύμα στο φαρμακείο ήρθε να ζητήσει βοήθεια από εμάς. Εμείς είμαστε εργάτες κάνουμε ανακαίνιση στον 1ο όροφο» τόνισε ο μάρτυρας.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το αφεντικό της.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Dikaiologitika News στο Google News

viber Το Dikaiologitika News και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author

Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα – Έγκλημα

Καρτέρι είχε στήσει η γυναίκα με το βιτριόλι – Περίμενε την 34χρονη έξω απο τον χώρο εργασίας της – Έγκλημα

You May Also Like: